Single? Weg ermee. Waarom ben je single?

Altijd leuk om iemand te leren kennen als je single bent. Je kent het wel lekker babbelen, vervolgens een date of seksdate regelen en dan uiteindelijk afspreken. Als klap op de vuurpijl heerlijke seks. Wanneer alles klaar is de deur uitgaan en afspreken we doen het snel nog een keertje duntjes over? Te mooi vaan om waar te zijn.

Voorkom vragen tijden je date of seksdate

Wanneer je een date of seksdate met elkaar hebt afgesproken denk dan heel goed na wat je zegt. Vaak wanneer je met elkaar hebt afgesproken, begint het met een drankje. Doordat er met een drankje begonnen wordt, heb je vaak ook mogelijkheden om even elkaar wat beter te leren kennen.

Probeer bij een gesprek wanneer jij je beter probeert te leren kennen, altijd open en eerlijk te zijn. Meestal zijn het allemaal nog leuke vragen totdat je de vraag krijgt “Jij single? Waarom dan?”. Dit is vaak een vraag die wordt ervaren als vervelend. Vaak moet je dit soort vragen voorkomen.

Voorkom vervelende vragen als single?

Vaak kunnen vragen als waarom ben je single? , waarom heeft zo’n knap iemand als jij nog geen relatie? ervaren worden als vervelend. Wanneer je met het gevoel voor seksdate of date bij iemand op afspraak komt, verwacht je vaak niet gelijk dit soort vragen. Daarom kun je hier vaak ook wel een standaard antwoord op geven zodat het niet als vervelend ervaren wordt. Je zou kunnen antwoorden als volgt:

  • Ik hou van mijn vrijheid als man of vrouw
  • Waarom zou je geen single willen zijn?
  • Mijn schoonmoeder kon geen kinderen krijgen
  • Ben te wild voor mijn toekomstige partner

Dit en natuurlijk nog veel meer antwoorden zou je als repliek hier op kunnen geven. Je wilt toch niet gelijk je eerste date of sexdate met een rotgevoel ervaren met elkaar? Juist een eerste seksdate moet toch een groot succes zijn?

Hoe kom ik van het single zijn af?

Blijf gewoon jezelf en zorg dat je bij een afspraakje gewoon lekker jezelf blijft. Ga er voor en probeer elkaar gewoon heerlijk te verleiden.

Meer datingsites kun je vinden op adultsexpagina.nl