Gaypret.nl Review – Kosten en Mogelijkheden

Review Gaypret.nl?

Gaypret zijn zoals ze zelf al beschrijven “Dé ontmoetingsplaats voor mannen”.
Wanneer je opzoek bent naar een leuke man dan is Gaypret de site waar je beslist een account moet aanmaken. Op Gaypret.nl zijn zowel Nederlandse als Belgische leden te vinden, of je je aanmeldt om een eenmalige date te scoren of voor een serieuze relatie te vinden, voor elk doel kan je terecht op Gaypret.nl Lees snel onze review.

Hoe werkt het

Wanneer je je hebt ingeschreven op de site heb je direct toegang tot alle opties die Gaypret.nl te bieden heeft. Eerst dien je wel ter verificatie je e-mail te verifiëren om van alle opties gebruik te kunnen maken. Wanneer je op de homepage waar onder andere de leden staan weergegeven die online zijn kun je op hun profiel klikken om deze te bekijken en met deze chatten. U krijgt 1 credit van Gaypret.nl gratis, de reden hierachter is eigenlijk heel simpel, dit om alle functionaliteiten van de site te hebben meegemaakt, ook het gebruiksgemak is erg fijn. Deze review is geschreven op basis van eigen ervaringen.

Klantenservice en veiligheid

Gaybuddy.nl hecht veel waarde aan de veiligheid van de leden, om die reden gebruikt Gaypret.nl SSL encryptie wat voor een veilige verbinding staat. Daarnaast is de klantenservice op werkdagen telefonisch bereikbaar, de mails worden 7 dagen per week beantwoord. Dit valt in meerdere reviews te lezen.

Ons oordeel over Gaypret.nl

Gaypret.nl is gebruiksvriendelijk, erg veilig wat wij erg belangrijk vinden en daarnaast zijn ze ook uniek door hun telefonische klantenservice. Ook door de vele leden is het een aanrader om je op Gaypret.nl aan te melden.

Natuurlijk kun je op diverse startpagina’s ook kijken naar andere websites in de gay scene. Kijk bijvoorbeeld eens op Adultsexpagina.nl voor het maken van een snelle date via andere online sexdating sites.