Relatie op de werkvloer? Wat nu?

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat er relatie gevormd worden via de werkvloer. Dit is natuurlijk niet makkelijk. Maar wat moet je nu doen als je wel een gevoel voor iemand hebt op de werkvloer?

Relatie op de werkvloer?

Het is vaak niet ondenkbaar dat er relaties op de werkvloer ontstaan. Dit is natuurlijk veel makkelijker want vaak is het zo dat jij je collega’s bijna meer ziet dan je eigen man of vrouw. Hierdoor is het ook lastig om niet een bepaalt gevoel op de werkvloer te krijgen. Doordat je elkaar veel ziet kunnen er ook genoeg vonken van liefde overslaan. Wanneer dit eenmaal één keer is gebeurd dan is het vaak niet meer tegen te houden dat het vaker zal gaan gebeuren.

Verleiden en verlangen

Op het moment dat je een relatie op de werkvloer hebt of op punt staat er eentje te beginnen, denk dan goed na wat de gevolgen kunnen zijn. Vaak is het zo wanneer je besluit een relatie op het werk aan te gaan dat het vaak een sexrelatie is. Voor een seksrelatie heb je ook vaak een sexdate nodig. Een seksdate is vaak snel op het werk te doen, daar je veel bij elkaar bent en er meestal in een bedrijfspand ook nog wel ruimte vrij is die je kunt afsluiten om heerlijk met elkaar te genieten. Wanneer je er voor kies, zorg dan dat je het thuisfront en werkfront goed gescheiden kunt houden.

Maak een keuze?

Wanneer je een langdurige relatie op de werkvloer hebt, is het vaak ook mogelijk dat jij je thuis anders zult gaan gedragen. Als dit veelvuldig gebeurt, zul je uiteindelijk een keuze moeten maken met wie je verder wilt gaan. Veel bazen keuren een relatie op de werkvloer ook zeker niet goed. Soms volgt hier op staande voet ontslag op. Wees dus bewust van de keuze en de gevolgen die deze kunnen hebben.

Lekkere BDSM verhalen van Emma