Mannen gaan vreemd. Waarom?

Steeds vaker hoor je geluiden dat mannen sneller vreemd gaan. Hier zijn natuurlijk altijd redenen voor en deze hebben wij op een rijtje gezet. Hopelijk kun je wat met deze informatie die erg makkelijk voor vrouwen is?

Waarom gaan mannen vreemd?

Wanneer mannen vreemd gaat is reden één vaak dat een man niet aan zijn trekken kan komen in zijn thuisomgeving. Op emotioneel vlak schelen er vaak dingen die er voor zorgen dat een man toch vreemd gaat. Hierdoor is het ook moeilijk als vrouw om de man bij te sturen om dit te kunnen voorkomen. Vaak is het zo dat een man meer seks wil dan dat de vrouw dan kan geven, hierdoor gaat een man sneller vreemd. Vaak wanneer een man vreemd gaat blijkt er iets in de emotionele kant van de vrouw ook niet goed te zitten.

Mijn man gaat vreemd wat nu?

Natuurlijk is het als vrouw niet fijn en makkelijk om te horen dat je man vreemd gaat met een ander. Maar waarom gaat die vreemd? Dat is een vraag die je als vrouw natuurlijk erg bezig zal houden. Waarom heeft jou man een date of sexdate met een andere vrouw. Een vrouw gaat vaak enorm aan zichzelf twijfelen op het moment dat bekend wordt dat een man vreemd gaat. Probeer wanneer je weet dat je man vreemd gaat er achter te komen waarom je man dit doet. Dit doe je niet met slaan en schoppen, maar dit doe je meer met praten.

Mijn man wil mij niet meer

Op het moment dat het voor jou duidelijk is waarom hij is vreemd gegaan is het vaak al te laat om een relatie of huwelijk te redden. De man is 9 van de 10 keer bereidt om zijn complete relatie of huwelijk op het spel te zetten.

Leuke seksspeeltjes om je seks leven te verbeteren zodat je man niet vreemd hoeft te gaan.