Glijmiddel stimuleert zorgt voor betere seks

Vaak wanneer je over glijmiddel praat, denken mensen gelijk van bah dat is vies. Natuurlijk is dit een reactie die uit automatisme geroepen wordt. Maar uit onderzoek is gebleken dat er ook een hele groep mensen zijn die het wel als prettig ervaren enstimuleren om te gebruiken. Vaak zegt met dat wanneer je goed opgewonden bent dat glijmiddel een overbodige luxe is. Maar ja wat als je niet nat genoeg bent?

Waarom glijmiddel gebruiken>

Wanneer je de vagina van een vrouw niet nat genoeg is, kan het penetreren enorme pijn bij haar veroorzaken tijdens het hebben van seks. Dit geldt zowel voor rustige als ruige seks waarbij je bij ruige seks een vrouw kan laten huilen en schreeuwen van pijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is bij dit soort situatie verstandig om glijmiddel te gebruiken. Wanneer je het gebruikt zal het penetreren voor allebei een enorm genot worden. Eenmaal er aan gewend wil je echt niks anders meer.

Glijmiddel bij sekscontact met gay’s

Wat er vaak wel duidelijk is, is dat wanneer gay mannen sex hebben er vaak ook glijmiddel gebruikt wordt. Dit gebeurt vooral wanneer de penis in de anus verdwijnt, of dat men speeltjes voor de anus gebruikt. Doordat de anus een stuk minder vocht produceert is het eigenlijk niet weg te denken dat je het gebruikt. Op het moment dat je het niet gebruikt, kun je de anus beschadigen waardoor er bloedingen kunnen ontstaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling wanneer je de intentie hebt om heerlijk met elkaar te gaan genieten?

Seksspeeltjes en glijmiddel

Wanneer je tijdens de bedpret ook gebruik maakt van seksspeeltjes, is het vaak ook verstandig om glijdende middelen te gebruiken. Door het gebruik van smeer middelen, sluit je vaan 90% van alle risico’s uit. Een tube of busje kost niet duur. Laat je pret in bed daarom niet bederven.

Meer datingsites zoeken?